Dondurma Külahı
Dondurma Külahı
Dondurma keyfini dondurma külahı olmadan yapamayanlar,
marketten aldıkları dondurmaları evde yapacakları külahlara aktararak o
nostaljik tadı ve anı yeniden yaşayabilirler! Onlarca rengarenk ve farklı
lezzette dondurmayı hangimiz reddedebiliriz? Özellikle dondurma, ev yapımı
külah tadıyla birleşince karşı konulmaz bir lezzet ortaya çıkıyor. Ayrıca evde
külah dondurma yapmak sanılanın aksine hiç de zor değil.
Yenilebilir bir kap olarak hizmet veren bir dondurma külahı
yapma fikri ilk olarak 1896'da New Jersey'de yaşayan İtalyan bir göçmen olan
Italo Marchioni tarafından tasarlandı. Marcioni, 1903 yılında dondurma külahı için patent başvurusunda bulundu ve ürünü
koruması altına aldı. Dondurma ısıyla temas ettiğinde kolayca eriyen bir gıda
olduğu için aslında kolay yenebilecek şekilde tasarlanmıştır. Tam otomatik külah makinesi almak için sitemizi ziyaret
edebilirsiniz.
Yorumlar
Yorum Gönder