Karadağ Oturma İzni

 

Karadağ Oturma İzni

Karadağ'da oturma izni almak isteyen vatandaşların 1 yıllık çalışma iznine sahip olması gerekmektedir. Ayrıca 5 yıl ara vermeden Karadağ'da yaşamanız gerekmektedir. Karadağ oturma izni almak isteyen başvuru sahiplerinin, 5 yıllık ikamet süresi boyunca bir seferde toplam 10 ay veya 6 ay Karadağ dışında kalmamaları gerekmektedir. Geçici oturma izni ve çalışma izninden sonraki 1 yıl içinde, başvuru sahibi yılda 90 gün Karadağ dışında kalabilir. Ancak, bu önceden polise bildirilmelidir.

Karadağ'da oturma izni almak isteyen kişiler, yasal çalışma iznine sahip olmaları halinde oturma izni alabilirler. Başvuru sahibi tarafından Karadağ İçişleri Bakanlığı'na bağlı birimlere geçici oturma ve çalışma izni başvurusu yapılmalıdır. İstisnai durumlarda, başvuranın işvereni Karadağ çalışma izni ve çalışma izni için de başvurabilir.

Ayrıca, başvuru sahiplerinin geçerli bir seyahat belgesi, 6 ayı geçmemek üzere hapis cezası, kendi kendine yeterlilik, sağlık sigortası, ikametgah ve ulusal güvenlik, kamu düzeni veya sağlık nedenleriyle herhangi bir kısıtlama bulunmaması gerekir. Karadağ şirket kurma hakkında bize ulaşarak bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Cialis Güncel Fiyatları Her Bütçeye Uygun

Cialis Fiyat

Daha Uzun Geceler